Orasul Busteni Dezbateri

Dezvoltare economica si creare de locuri de munca

Posted by adminobd on 14 February 2012

Dicutiile pe aceasta tema ar include:

 • strategii de dezvoltare a economiei locale
 • crearea de noi locuri de munca pentru localnici
 • alternative la turism (din punct de vedere economic)
 • etc.

One Response to “Dezvoltare economica si creare de locuri de munca”

 1. Hai să fin serioși.., dezvoltarea economică la care faceți referire este valabilă doar pentru Emanoil Savin și firmele „de buzunar” al acestui mafiot fără scrupule, respectiv: Glacial Prod SRL, Cast SRL și Comsar SRL.
  Sunt zeci de întreprinzători în raza Pârtiei Kalinderu care încă din 2004 nu au obținut autorizații de construcție pentru punctele de lucru unde-și desfășoară activitățile comerciale sezoniere.
  Singura societate cât de cât cu acte în regulă este cea a prietenului primarului Savin, pe nume Virgil – un alt escroc care an de an prelungește contractul pentru fast-food-ul de la baza pârtiei Kalinderu, în condițiile în care SRL-urile de profil din Bușteni n-au acces nici măcar în incinta pârtie pentru a nu-i face concurență frățiorului mafiot al edilului.
  Motivul, pentru care Primăria nu eliberează autorizații pentru zecile chioșcuri menționate mai sus cât se poate de „comercial” și anume, an de an „locotenentul” Lupu – Consilierul Primarului Savin percepe taxe de protecție de la acești patroni de chioșcuri, amenințându-i cu demolarea în caz că nu plătesc taxă de protecție.
  Pe de altă parte, mafiotul Savin pentru ași proteja „pielea tăbăcită de tunuri infracționale”, calcă pe cadavre fără a ține cont de investițiile financiare și de ne nu, cele sufletești ale investitorilor din raza orașului Bușteni.
  În aceste condiții, cum și când vor fi create noi locuri de muncă?… Probabil după ce vor fi „eutanasiați dalmațienii din ograda justiției” și va „mierli” fostul magistrat Dănescu și actualul avocat al lui Savin și Primăriei implicit, avocat care de 10 ani știe cui să plătească „tribut” pentru ca zecile de dosare penale a mafiotului Savin să fie ținute la „blat”.
  Pentru mai multe detalii, rog să accesați următorul link: http://www.youtube.com/watch?v=Iaq9dqv59pg&feature=g-upl

Adauga un comentariu

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: