Orasul Busteni Dezbateri

Alegeri locale, orasul Busteni, 2016

Posted by adminobd on 10 May 2016

Aceasta este o pagină dedicată dezbaterilor legate de alegerile locale din 2016, de la Bușteni. Alegerile se vor desfășura într-un singur tur și vor avea loc duminică, 5 iunie 2016. Vă puteți exprima opiniile în secținea de comentarii de mai jos. La discuții poate participa orice persoană care este interesată de aceste alegeri și de felul în care va fi administrat orașul Bușteni în următorii 4 ani (2016-2020). [Intra pe pagina de discutii]

Posted in Opinii | Tagged: , , , , | 71 Comments »

Biserica la Babele, in Parcul Natural Bucegi

Posted by adminobd on 2 October 2014

Dezbatere publica referitoare la proiectul de construire a unei biserici in muntii Bucegi, in apropiere de Babele. Dezbaterea se adreseaza atat locuitorilor orasului Busteni, cat si tuturor acelora care au o opinie, pro sau contra, in legatura cu acest proiect.

[Detalii despre dezbaterea legata de construirea unei biserici la Babele, in muntii Bucegi]

Posted in Proiecte | Tagged: , , , , | 4 Comments »

Autostrada Comarnic-Brasov

Posted by adminobd on 9 April 2013

Pe aceasta pagina se pot purta discutii despre autostrada Comarnic-Brasov si despre efectele pe care le-ar putea avea constructia autostrazii asupra orasului Busteni, dar si asupra vaii superioare a Prahovei in general. Desi dezbaterea se adreseaza in special locuitorilor din orasul Busteni, orice persoana interesata de subiect este binevenita sa participe cu opinii si argumente (in sectiunea de comentarii de mai jos).

Dezbaterea cu tema “autostrada Comarnic-Brasov” are [Dezbatere referitoare la autostrada Comarnic-Brasov]

Posted in Proiecte | Tagged: , , , , , , , , , | 24 Comments »

Coruptie si abuzuri ale autoritatilor locale

Posted by adminobd on 16 August 2012

Pe aceasta pagina puteti semnala si discuta despre eventuale cazuri de coruptie, referitoare la persoane din Primaria Orasului Busteni, Consiliul Local sau din alte institutii publice de pe plan local, cat si eventuale abuzuri ale autoritatilor locale. Cateva precizari:

  • Este indicat ca orice acuzatie sa fie sustinuta de dovezi si/sau argumente.
  • In cazul oricarei acuzatii, functioneaza prezumptia de nevinovatie. Formularea unei acuzatii nu trebuie echivalata cu vinovatia, ci trebuie interpretata doar ca o modalitate prin care cetatenii semnaleaza acele situatii care ar trebui investigate de catre autoritatile competente ale statului.
  • Autorii comentariilor isi asuma intreaga responsabilitate pentru acuzatiile respective.

Posted in Opinii | Tagged: , | 50 Comments »

Referendum pentru demiterea presedintelui Traian Basescu

Posted by adminobd on 8 July 2012

Dezbatere publica referitoare la demiterea prin referendum a presedintelui Traian Basescu. Referendumul va avea loc pe data de 29 iulie 2012. Buletinul de vot va avea doua optiuni: DA (pentru demitere, anti-Basescu) si NU (impotriva demiterii, pro-Basescu). Mai jos am adaugat si un sondaj unde puteti vota pentru demitere (DA) sau impotriva demiterii (NU) presedintelui Basescu, iar optiunea din sondaj poate fi justificata in sectiunea de comentarii a acestei pagini. Fiind un subiect cu caracter general, la dezbatere pot participa [Detalii despre referendum]

Posted in Opinii | Tagged: , , , , , , , , , | 33 Comments »