Orasul Busteni Dezbateri

Moto X Country pe Valea Cerbului

Posted by adminobd on 2 November 2011

Moto X Country este un festival de motociclism enduro care se desfasoara si la Busteni, pe Valea Cerbului, prin luna august, incepand din 2010. Sloganul oficial al evenimentului este de “cel mai mare festival de endurocross pentru amatori din sud-estul Europei”. Daca aveti opinii pro sau contra organizarii acestui festival auto-moto de catre Orasul Busteni, vi le puteti exprima in sectiunea de comentarii.

2 Responses to “Moto X Country pe Valea Cerbului”

  1. http://youtu.be/NHpzR-j_hUk Din moment ce primarului nu-i pasa de Valea Cerbului si nici de padure, este normal sa permita desfasurarea acestui “spectacol”. Pentru el terenul are alta destinatie oricum. Interesant este faptul ca exact langa Cabana Gura Diham, este un panou destinat turistilor cu niste mici sfaturi si reguli. Unele din reguli sunt: sa mergi doar pe poteca marcata si sa nu rupi absolut nimic din padure, sau ca accesul cu biciclete sau alte vehicule este interzis. Deci, eu ca om normal nu am voie cu bicicleta pe poteca sau mai grav…pe langa poteca, insa este permis accesul amatorilor din toata Europa pentru a face praf poiana si padurea. Interesanta logica asta…

  2. În primul rând, orice acțiune întreprinsă pe Vale Cerbului este ilegală, întru-cât această zonă se află sub incidența unui contract de asociere în participațiune cu societățile numitului Octavian Ionescu.
    Este bine de știut ca și acest contract de participațiune este întocmit 100% ilegal, al cărui autor ere fostul primar Codescu, banditul refugiat Mureșan și actualul Secretar „Întunecimea Sa” Bardan Adriana.

Adauga un comentariu

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: