Orasul Busteni Dezbateri

Plan Urbanistic General (PUG)

Posted by adminobd on 23 September 2011

Planul Urbanistic General (PUG) pentru Orasul Busteni il puteti gasi pe site-ul companiei SC Altrix Com SRL, la urmatoarea adresa:

SC Altrix Com SRL – PUG Busteni – Dezbatere Publica

Pe langa Planul Urbanistic General, pe site-ul Altrix mai puteti gasi si o serie de studii aferente:

 • Studiu de circulatie
 • Studiu istoric
 • Studiu geotehnic
 • Studiu peisagistic
 • Studiu turistic

Dezbatere publica

Exista posibilitatea de a va exprima opiniile in legatura cu Planul Urbanistic General al Orasului Busteni chiar pe site-ul Altrix, la rubrica de comentarii (click pe “in dezbatere”, in dreptul fiecarui studiu sau in dreptul Planului Urbanistic General). De asemenea, va puteti exprima opiniile in legatura cu aceste documente si aici, pe aceasta pagina, la sectiunea de comentarii.

5 Responses to “Plan Urbanistic General (PUG)”

 1. Mama ce bine e facuta harta…. Auzi..de cand e Poiana Costilei acolo unde este Palanca? :)))))))))))) Cu asa harti…o sa fie o superdezvoltare. Si trenuletul ala e caraghios. Alti copaci vor fi taiati nu? Bravo.

 2. adminobd said

  Ideea cu trenuletul banuiesc ca a pornit de la faptul ca prin Alpi exista domenii schiabile unite, de genul ca pleci dintr-o statiune si ajungi in alta, pe schiuri. Si, cum politicienii nostri copiaza tot ce vad pe afara, indiferent daca se potriveste sau nu si la noi, s-au apucat sa uneasca si ei, deocamdata doar pe harta, asa-zisele domenii schiabile de pe Valea Prahovei. E stupid, din multe puncte de vedere, si, din fericire, foarte greu de pus in practica. Daca s-ar face, copaci ar trebui sa cada cu miile, pentru ca porneste tocmai din Valea Fetei si ajunge pina la Cota 1400.

 3. 🙂

 4. dan bali said

  In conditiile realizarii autostrazii, prevazuta cu bretele de acces in zona Busteni, ce justificare financiara , de trafic etc. mai are realizarea unei variante DN1, ocolitoare a centrului si pactic paralela cu viitoarea autostrada ?!!!
  Traseul propus al “ocolitoarei” este foarte costisitor, traversarea caii ferate, diferenta mare de nivel intre cotele celor doua maluri, in zona palatului Cantacuzino, impune constructia pe piloni, deasupra Prahovei, ceea ce are ca rezultat si anularea perspectivei spre munti pentru casele de pe malul Prahovei.
  Observ ca moda ” autostrazilor zburatoare” inutile cuprinde toata tara.

 5. Este bine să se știe că prin fraudă, mafiotul Savin Emanoil și „păpușarii acestuia din Consiliul Local au trecut islazul comunal Crina în categoria Curți Construcții din care se vând mii de mp la preț subevaluat (11 euro).
  De asemeni, Valea Cerbului care se află sub incidența unui contract (ilegal) cu firmele lui Ionescu, același mafiot a dispus de la sine putere să aloce loturi pentru „cetățenii de onoare” și să concesioneze și apoi să le vândă unor firme de „buzunar” care contribuie sistematic la sporirea averii mafiotului.
  La fel sa procedat și cu fostul parc dintre imediata apropierea a Restaurantului „Casa Ancuței” și str. Erou Stănică, ce fusese fost donat Orașului Bușteni cu destinația de spațiu de recreere. Acest parc a fost trecut ilegal de către edilul Emanoil Savin, din domeniul public în domeniul privat și ulterior vândut. În prezent, în locul parcului au „răsărit” niște construcții dubioase cu destinație comercială, ce nu au nici un aspect estetic, cu atât mai mult specific zonei de munte.
  Un alt subiect despre care nu se pomenește este cel al fostului spital din Bușteni, care la ordinul edilului Emanoil Savin și a „păpușarilor” acestuia din Consiliul Local, sub pretextul că se va construi altul în loc, „Secția Exterioara a Spitalului Sinaia” din Bușteni, a fost demolată și astfel un oraș întreg de doi ani de zile, a fost lăsat fără o minimă asistență medicală. Scopul demolării are ca miză terenului aferent din centrul orașului, care urmează a fi vândut subevaluat, interpușilor din anturajul mafiot al aceluiași edil Emanoil Savin.
  De loc de neglijat este și situația zecilor de construcții comerciale ilegale de pe domeniul public și privat în special în raza Pârtiei Kalinderu, care din 2004 la zi funcționează cu acordul tacit al Primarului Emanoil Savin, fără autorizație de construire sau funcționare și pentru care locotenentul edilului Emanoil Savin- consilierul personal Lupu, an de an percepe taxă de protecție sub amenințarea că vor fi demolați dacă nu cotizează corespunzător.

Adauga un comentariu

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: